Top 40 legújabb link > Kenyérsütés - wyw.hu

Szponzorált linkek
Új és használt pizzakemence
http://agastro.hu/Termekek/Pizzeria/Pizzakemencek/-

Az Agastro Kft minőségi olasz gyártók vendéglátóipari és nagykonyhai berendezéseinek forgalmazásával foglalkozik. Többek között pizzéria, hamburger és gyros berendezések, étterem, kifőzde eszközök, catering berendezések, kiegészítők, és számos más nagygép és fogyóeszköz is megtalálható nálunk.

Új és használt pizzakemence
BestOn Otthon Kft. weboldala
http://beston.hu/elektromos-cikkek/suto-fozo-kiskeszulekek/kenyersutok.html

A háziasszonyok nélkülözhetetlen konyhai felszerelése egy helyen megtalálható a Beston áruházban. A sütés-főzés tarozékai terjedelmes mennyiségben sorakoznak a weblapon. Népszerű gyártók termékei mellett sok kevésbé ismert, ám kiváló minőségű háztartási eszköz is fellelhető. Megfelelő eszközökkel finomabb étel készülhet anélkül, hogy a letapadt, odaégett szennyeződés bajt okozna. A termékek számtalan színben és fajtában kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő formát és színt. Kedvező árak és gyors házhozszállítás teszi kényelmesebbé a vásárlást.

BestOn Otthon Kft. weboldala
Válogatott zabpehelyliszt vásárlás
http://bionom.hu/biobolt/elelmiszerek/lisztek-porok

Napjaink során sok káros anyagot tartalmazó termékekkel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a káros vegyi anyagok. A bionóm cikkek minden ártalmas összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége folytonosan növekszik. Az egészséges élet szerves részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak határozottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom bio webáruház a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Kiemelten ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden káros összetevőtől.

Válogatott zabpehelyliszt vásárlás
Kemencemag gyártás, kemence építés
http://cserepkalyha-bp.5mp.eu/web.php?a=cserepkalyha-bp&o=0bTLLYq2af

Cégünk a Móró Kandalló Kft. már több évtizedes múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandallóburkolat gyártás mellet a cserépkályha, vakolt kályha kivitelézésével. Tagja vagyunk a MACSOI-nak és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük. Nézze meg Móró László kemence építés referenciáit honlapunkon. Kemence betétek, tűzterek, kültéri kemencék, grillek építése. Munkáinkhoz Kivitelezői nyilatkozatot adunk.

Kemencemag gyártás, kemence építés
Bio lisztek
http://biobolt.shopmarket.hu/alapanyagok/lisztek-c575/

Ha egészséges alapanyagokból szeretne ételeket készíteni, látogasson el webáruházunkba, ahol bioélelmiszerek hatalmas választékát találja. Online áruházunk polcain a sütéshez, főzéshez szükséges természetes alapanyagokon kívül különböző teák, gluténmentes termékek, olajos magvak, aszalt gyümölcsök, édességek, müzlik, ivólevek és szirupok közül válogathat.

Bio lisztek
Bionom Kft. weboldala - Kókuszolaj, bio sütőélesztő
http://bionom.hu/biobolt/elelmiszerek/suteshez

Hétköznapjaink során rengeteg káros anyagot tartalmazó áruval találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a káros vegyi anyagok. A bionóm cikkek minden egészségtelen összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége szüntelenül növekedik. Az egészséges élet szerves részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak kifejezetten ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom bio bolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Gondosan ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden káros összetevőtől.

Bionom Kft. weboldala - Kókuszolaj, bio sütőélesztő
Dr. Schar gluténmentes lisztkeverékek
http://www.mixabc.hu/schar-termekek/schar-glutenmentes-lisztek-9957/9957/

A lisztérzékenyek számára gyártott speciális gluténmentes lisztkeverékek teszik lehetővé, hogy a lisztérzékenységben érintettek étrendjében nem kell nélkülözni a mindennapi táplálkozásban fogyasztott élelmiszereket! Ilyen gluténmentes élelmiszer alapanyagok a nemzetközi dr. Schar vállalat gluténmentes lisztkeverékei is, melyekből minden olyan élelmiszer elkészíthető házilag is, melyeket ennek hiányában a lisztérzékenyeknek kerülniük kellene. A Schar Mix B kenyérlisztből a gluténmentes kenyereken kívül számos más pékáru, például gluténmentes pizza is könnyedén elkészíthető. A Schar Mix C kimondottan gluténmentes sütemények elkészítéséhez ideális. Nagyon finom palacsinta készíthető a felhasználásával! A Schar Farina lisztkeverékkel a gluténmentes tésztafélék készíthetők el könnyedén házilag is. A Schar kakaós tortapor keverékkel pedig az ünnepi alkalmakra nagyon finom torta alap készíthető a lisztérzékenyeknek.

Dr. Schar gluténmentes lisztkeverékek
Guténmentes kenyér receptek lisztérzékenyeknek
http://www.mixabc.hu/schar-mix-b-receptek/

A lisztérzékenyeknek a gluténmentesség biztosítása a legfontosabb tennivalójuk étkezéseikkel, étrendjük betartásával kapcsolatban! Ennek legnehezebb és legnagyobb figyelmet igénylő része a mai táplálkozásnak jelentős részét kitevő búzalisztből nagy tömegben előállított kenyerek és egyéb pékáruk, valamint tésztafélék mellőzése! Szerencsére ma már léteznek olyan, speciálisan a lisztérzékenyek részére gyártott alapanyagok, melyekből az otthoni kenyérsütés élvezetes tevékenység lesz! Weboldalunkon a gluténmentes kenyerek receptjeinek folyamatosan bővülő tárháza található!

Guténmentes kenyér receptek lisztérzékenyeknek
Kenyérsütő - Grando.hu
http://www.grando.hu/kenyersuto-sk8623

Kenyérsütő gépek a Grando internetes áruházból. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő internetes boltjában a legjobb kenyérsütő készlettel találkozol, ami fellelhető az interneten. Ezt úgy éri el a Grando, hogy az online boltok legjobb kenyérsütő kínálatát gyűjtik össze. Az eladók ellenőrzése pedig még egy ok a garanciára.

Kenyérsütő - Grando.hu
Beltéri és kültéri kemenceépítés
http://www.kemences.hu/

Miért érné be egy kemencével, amikor saját kerti konyhája is lehet? Kerti konyhák, kemencék építése.

Beltéri és kültéri kemenceépítés
Kemence építés a Tisza tónál
http://www.kemencebence.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=236: ...

Még 2009-ben fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy jó lenne építeni egy kerti kemencét, ami azon kívül, hogy segítene megvalósítani saját gasztronómiai elképzeléseimet, még a nyári falusi turizmus egyik plusz szolgáltatásaként is jelentkezhetne...

Kemence építés a Tisza tónál
Kemenceépítés amatőröknek
http://www.kemenceepites.extra.hu/home.html

Saját építésű kemence projektek, a tervezéstől a kivitelezésig.

Kemenceépítés amatőröknek
Kerti kemenceépítés saját kezűleg
http://ezermester.hu/cikk-4591/Kerti_kemenceepites_sajat_kezuleg

A kerti konyhák grillező-helyei ma már elterjedtek hazánkban is, annak ellenére, hogy e berendezésnek nem sok magyar vonatkozása van. A kemence szó eredete a szláv kamenica-ból eredhet, melynek jelentése; köves. Hajdanán a paraszti háztartások alapvető kelléke volt a kemence, melyben sütöttek, és télen fűtésre is használták. Napjainkban, ha valaki ezt a szép hagyományt újjá szeretné éleszteni, jobb, ha kertjében építi fel a kemencét.

Kerti kemenceépítés saját kezűleg
polc.hu - Házi kenyerek
http://www.polc.hu/konyv/hazi_kenyerek/139110/

Meleg, illatos, ropogós kenyér reggelire? Pirítós vagy canapé előételként? Egy szelet kenyér finom ételek mellé vagy egy békebeli uzsonna fő fogásaként? Mától gyerekjáték az egész! 50 különleges recept, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki legjobban ízlő, ínycsiklandó kenyeret.

polc.hu - Házi kenyerek
Lambert Marjie: Kenyérsütés
http://www.libri.hu/konyv/kenyersutes-3.html

Könyvünk bevezetésében a kenyérsütő gépekről és a sütés után felmerülő problémákról olvashatunk. Ha megszívleljük a javaslatokat, tökéletes kenyér a jutalmunk. Ezután több mint 100 recept között mazsolázgathatunk, a melaszos sűrű kenyértől a pehelykönnyű fehér kenyérig, az olasz olívástól a különféle magvas, gyümölcsös és zöldséges kenyerekig.

Lambert Marjie: Kenyérsütés
Sabján Tibor: Kenyérsütő kemencék
http://www.libri.hu/konyv/kenyersuto-kemencek.html

Az 1960-as évekig, a gyári sütésű és bolti terjesztésű kenyér általánossá válásáig, a kemence nélkülözhetetlen kelléke volt a paraszti életnek, hiszen a kenyérsütés az egyik legfontosabb asszonyi munka volt. A sorozat hagyományaihoz híven a szerző a történeti, néprajzi kérdések mellett a műszaki megoldásokat is igyekszik alapos vizsgálat tárgyává tenni.

Sabján Tibor: Kenyérsütő kemencék
fehér kontra barna
http://www.edenkert.hu/vilagos-zold/zold-bolygo/feher-barna-kenyer/4225/

Kenyerek háborúja: fehér kontra barna. A legtöbb ember rendszeresen eszik fehér kenyeret. De biztos, hogy ez a legjobb választás egészségünk szempontjából?

fehér kontra barna
Hogyan süssünk sajtos kenyeret?
http://www.edenkert.hu/elet-mod/megeheztel-/sajtos-kenyer-sutese/3681/

Ez egy szokatlan és ízletes kenyér recept! Különlegessége a hozzávalókban rejlik, amelyek sok fehérjét tartalmaznak. Nézzük, hogy hogyan készül ez a nem mindennapi kenyér!

Hogyan süssünk sajtos kenyeret?
Kovász recept - NO SALTY
http://www.nosalty.hu/kovasz_recept_1444

Kovász recept - NO SALTY - receptek fotóval. A kovásznak a készítése nem egy bonyolult dolog, sőt. Csupán egy kis törődést igényel: nem szabad megfeledkezni a napi frissítésekről.

Kovász recept - NO SALTY
Fűszer és lélek tanácsa
http://www.fuszereslelek.hu/2008/02/kovasz-kovaszos-kenyer-kovasz-keszitese.html

Az első kovászomat Anthony Bourdain A konyhafőnök vallomásai című könyve hatására készítettem el. Sokan azt gondolják, hogy macerásabb kovásszal sütni, mert sok idő. Ez így nem igaz, mert elég reggel bedagasztani a kenyeret, és szép lassan estig megkel magától...

Fűszer és lélek tanácsa
Kovász készítése | Jó kaja
http://jokaja.hu/kovasz-keszitese/

A kovászt az emberiség évezredek óta ismeri és használja a kenyértészta lazítására. A háztartásokban nagy becsben tartották, és különböző formákban tárolták. Egyes vidékeken szárították, és így őriztek több kis kovász kupacot is, másutt csak a kenyérsütés maradékát őrizték meg kovásznak a következő sütésig.

Kovász készítése | Jó kaja
Miért jó a tönkölybúza? (Isteni receptekkel)
http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=2898

A tönkölybúzát a nyolcvanas évek végén „fedezte” fel egy agrármérnök, Kalmár Gergely. Ezzel az ősbúzával táplálkozott a világ egészen 1860-ig, majd évtizedeken át nem került ki a kutatólaborok génbankjaiból. Aztán a csernobili katasztrófa után szükség volt olyan búzára, amely egészen biztosan nem kapott sugárszennyezést. És bár a termesztés indítéka a sugárszennyezettség volt, idővel bebizonyosodott, hogy a tönkölybúzából készült kenyér összehasonlíthatatlanul egészségesebb a hagyományos búzakenyereknél.

Miért jó a tönkölybúza? (Isteni receptekkel)
Kuriózum pékség
http://kuriozumpekseg.fw.hu/

Pékségünk 1992-ben alakult francia-magyar közös vállalkozásként. A kuriózum név francia múltunkig nyúlik vissza, jelentése különleges, ritkaság, mely megmutatkozik termékeink sokszínűségében, széles különleges íz világában, ilyen érdekes termékünk pl. a narancsos croissant, vagy a csokis és vaníliás pudinggal töltött „csova”. Ma már 100 %-ban magyar tulajdonú pékségünkben 18 pék keze munkája által állítjuk elő termékeinket, és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mindenkor megfelelünk vevőink igényeinek. A hét minden napján saját autóink juttatják el népes megrendelőinkhez friss készítményeinket! A magas elvárásoknak maximálisan megfelelve mára már meghatározóak lettünk Budapesten a gyermek, és munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó megrendelőink körében. Ezen kívül kisebb boltoknak, is szállítunk és persze saját boltjainkat is mi látjuk el pékáruval.

Kuriózum pékség
Házi kenyerek - Receptek kenyérsütő géphez (Larousse)
http://www.konyv-konyvek.hu/hazi_kenyerek_receptek_kenyersuto_gephez_larouss ...

A könyvben a színes fotókkal kísért 50 különleges recept között mindenki megtalálhatja a neki legjobban ízlő, ínycsiklandó kenyeret. A szerző elárulja kenyérsütés műhelytitkait és elindítja a fantáziát...

Házi kenyerek - Receptek kenyérsütő géphez (Larousse)
Mindennapi kenyerünk
http://etelguru.hu/guru-blog

Honlapunk első sorban étel rendeléssel foglalkozik, de blogunkban számos hasznos tanácsot találhat az otthoni kenyérsütéshez, és a kedvelt ízek történetével is megismerkedhet. Szinte minden nap kerül kenyér az asztalunkra, és nem is gondolnánk, hogy ez a hagyomány milyen régóta fenn áll. Már a régebbi időkben is sütöttek kenyeret, mert ez volt az az étel, amit szinte mindenhez lehetett fogyasztani, de magában is nagyon laktató volt.

Mindennapi kenyerünk
Különleges kenyerek sütése otthon
http://www.hazikenyer.hupont.hu/

Sok érv szól az otthoni kenyérsütés mellett. Ha bemegyünk egy élelmiszerboltba, általában néhány fajtával találkozunk: fehér, barna, félbarna, magvas, teljeskiőrlésű. A pékségek kínálata ennél kicsit bővebb, de nem mindíg az ízlésünknek megfelelő. Otthon viszont olyan különleges kenyeret sütünk, amilyet akarunk.

Különleges kenyerek sütése otthon
Kenyér - kenyer.info
http://www.kenyer.info/

Minden amit a kenyerekről tudni kell. Házi kenyér, kenyér receptek, kenyérsütés, stb.

Kenyér - kenyer.info
Pékinfó sütőipari portál
http://www.pekinfo.hu

A Pékinfó.hu egy olyan energikus vállalkozás, mely két szakember közös gondolkodásának eredménye. Célunk a weboldal létrehozásával egy egyedülálló szakmai közösség létrehozása cégek és szakmabeli dolgozók számára egyaránt. Az oldalon a sütőipari- és hozzá kapcsolódó vállalkozások bemutatkozhatnak, és szolgáltatásaik könnyen elérhetővé válnak egymás, illetve egyéb érdeklődő ügyfelek számára is.

Pékinfó sütőipari portál
Izsó Tamás kemence, búboskemence építő
http://www.kemenceskenyer.hu

Vállalkozásunk két fõ tevékenységi köre a kemence, búboskemence építés, továbbá falusi vendégasztal üzemeltetése. A kemence, búboskemence mellé kiegészítõként takaréktûzhely, sparheld, grillezõ, bográcsoló építését is vállaljuk. Mindezekbõl teljes kerti konyha, beltérre népi konyha is kialakítható. Kiváló, takarékos fûtési mód. Vendégasztalunk keretében jellemzõen langallót (kenyérlángost) készítünk.

Izsó Tamás kemence, búboskemence építő
Finom kenyér receptek
http://www.finomreceptek.hu/kenyer-receptek

Recept, Receptek - előételek - leves és főétel receptek - húsételek - pizzareceptek - vegetáriánus receptek - sütemények - desszertek - italok.

Finom kenyér receptek
A főszakács kenyérreceptjei
http://www.foszakacs.hu

Bőséges recetgyűjtemény techológiai leírásokkal, kézi és gépi sütéshez.

A főszakács kenyérreceptjei
Ceres Sütő-hasznos információk
http://www.ceressuto.hu

Akár a különféle lisztekből készült kenyerekről van szó (fehér kenyér, félbarna kenyér, rozskenyér, rozsos kenyér, magvas kenyér, tönkölybúza kenyér), akár az előállításukat, csomagolási módjukat vagy az egyéb különleges tulajdonságukat tekintve eltérő kenyérfajtákról (toast kenyerek, szabadon vetett kenyerek, bio kenyerek és fitness kenyerek), a Ceres kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének, táplálkozási szokásainak legmegfelelőbb kenyeret.

Ceres Sütő-hasznos információk
Liksay Péter kemenceépítő és Fafaragó
http://www.liksay-kemence.extra.hu/

Cserépkályhák, Kemencék, Égető kemenceék, Téglakályhák, Kandallók, Szemeskályhák, Pizzakemencék, Fazekas kemencék, Tűzhelyek, Grillezők tervezése és kivitelezése.

Liksay Péter kemenceépítő és Fafaragó
Sörös kenyér
http://www.izletes.hu/tesztak/kenyer/5832

Tedd a dagasztógépbe a hozzávalókat és dagaszd meg 15-20 perc alatt. Letakarva keleszd a kétszeresére. Ha már szépen megkelt a tészta, akkor gyúrd át lágyan és két cipót gömbölygess belőle. Vízzel simogasd meg, egy éles késsel hasogasd be egyszer- kétszer és egyenként tedd a sütőzacskóba. Zárd le és szurkáld meg egy- két helyen. Helyezd be egy előmelegített sütőbe. 40-45 perc alatt süsd szép aranybarnára 185°C-on. Ha kész, akkor csúsztasd rácsra és hagyd hűlni. Megsüthető kenyérsütőgépben is.

Sörös kenyér
Rajnai tejeskenyér
http://www.izletes.hu/tesztak/kenyer/4648

A liszt közepébe mélyedést készítünk, belemorzsoljuk az élesztőt és kevés langyos tejet öntünk rá, majd megkelesztjük. Utána összedolgozzük a vajjal, tojással és cukorral. Kis adagokban hozzáadjuk a tejet, majd kidagasztjuk. Amikor már hólyagos, lefedve hagyjuk megkelni. Utána több részre osztjuk, kenyérré formázzuk, és újra megkelesztjük, majd rákenjük a felvert tojást, és 15 perc alatt közepes fokozaton készre sütjük.

Rajnai tejeskenyér
Püspökkenyér birssajttal
http://www.izletes.hu/tesztak/kenyer/4777

A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük, majd hozzáadjuk a sárgáját és a porcukrot. Kis adagokban belekeverjük a lisztet, a diót, a mandulát, a felaprított birssajtot és csokoládét. Egy hosszúkás sütőformát kivajazunk, belesimítjuk a tésztát, és közepes fokozaton megsütjük.

Püspökkenyér birssajttal
Zabpelyhes, napraforgós kenyér
http://www.izletes.hu/tesztak/kenyer/66

Futtassuk fel az élesztőt, mézet, és 3 csésze langyos vizet. Áztassuk be a datolyát az 1/3 csésze forró vízbe, majd utána turmixoljuk össze a kettőt. Keverjük össze az összes hozzávalót, és dagasszuk ki jó alaposan és hagyjuk 10 percet pihenni. Formáljunk belőle 4 cipócskát, és hagyjuk, hogy megkeljenek. Süssük nagy lángon 10 percig, majd 180 fokon 45 percig.

Zabpelyhes, napraforgós kenyér
Tejes kenyér
http://www.izletes.hu/tesztak/kenyer/4649

Egynegyed rész lisztet összegyúrunk az élesztővel, és hagyjuk megkelni. A maradék liszthez hozzáadjuk a vajat a cukrot és a tojássárgáját, majd sóval és citromhéjjal ízesítjük. Annyi tejet öntünk hozzá, amennyit felvesz, és összedolgozzuk. Utána a megkelt tésztát is hozzáadjuk, és kidagasztjuk. Amikor elválik a kezünktől, több részre osztjuk, megformázzuk őket, majd kivajazott sütőlemezre téve megkenjük a tojással, és előmelegített sütőben megsütjük.D

Tejes kenyér
Szent István és az új kenyér ünnepe
http://www.hun-info.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=19063&Itemid=39

Mind Szent István, mind az új kenyér ünnepe újkori hagyomány, s a két ünnepnapot hol egyben, hol pedig szétválasztva, egyszer vallási, máskor állami ünneppé tették Magyarországon, mert nem lehetett az augusztus 20-i ünnepet kiiktatni. Adni kellett neki valami új jelentést, de úgy, hogy az újban legyen valami a régibôl is. Mára egyházi és egyben állami, a köztársaság ünnepe augusztus 20. – mondta az MTI-nek Tátrai Zsuzsanna néprajztudós, az MTA Néprajzi Kutatóintézetének fômunkatársa ...

Szent István és az új kenyér ünnepe
Kovács Ákos - Az Új Kenyér ünnepe
http://beszelo.c3.hu/04/0708/09kovacs.htm

Magyarországon - főleg a rendszerváltás óta - szinte általánosan elfogadott vélemény, s ebben a szellemben írnak róla az újabban megjelent lexikonok, kézikönyvek és a kutatók is, hogy az új kenyér ünnepét 1949-ben, az alkotmány elfogadásakor szovjet minta alapján, mesterségesen "kreálták" ...

Kovács Ákos - Az Új Kenyér ünnepe
Hirdetések
Oldal leírása
kenyersutes.wyw.hu: Kenyérsütés katalógus. Kenyérsütő gépek, házi kenyér receptek, kenyérsütéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott kenyérsütés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 173712