Sütőipari cégek, pékségek > Kenyérsütés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sütőipari cégek, pékségek > 12 weboldal. Kategória leírása: Sütőipari cégek, pékségek listája.
Szponzorált linkek
Ceres Sütő Zrt.
http://www.ceressuto.hu/

A kenyértől a piskótáig akár egy látványpékségben. Kiváló minőségű alapanyagokból készült biokenyerek, sütemények, kényérdiéta, szendvicsek illetve érdekes receptek találhatók az oldalon.

Ceres Sütő Zrt.
Ceres Sütő-hasznos információk
http://www.ceressuto.hu

Akár a különféle lisztekből készült kenyerekről van szó (fehér kenyér, félbarna kenyér, rozskenyér, rozsos kenyér, magvas kenyér, tönkölybúza kenyér), akár az előállításukat, csomagolási módjukat vagy az egyéb különleges tulajdonságukat tekintve eltérő kenyérfajtákról (toast kenyerek, szabadon vetett kenyerek, bio kenyerek és fitness kenyerek), a Ceres kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének, táplálkozási szokásainak legmegfelelőbb kenyeret.

Ceres Sütő-hasznos információk
Aranycipó Kft.
http://www.aranycipo.hu/

Aranycipó Kft. a pékség. - 7720 Pécsvárad, Vak Béla u. 6.

Aranycipó Kft.
Piszkei Öko Kft.
http://www.piszkeioko.hu/

Pékségünk 1996-ban kezdte el a teljesörlésű bio gabonából készült kenyerek és sütemények gyártását, csaknem egészében felváltva ezzel a fehér pékárukat.

Piszkei Öko Kft.
Bácska Sütő- és Édesipari Kft.
http://www.bacska.hu/

Az 1953-ban alapított, majd 1993-ban privatizált BÁCSKA Sütő és Édesipari Kft az ország egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszeripari vállalkozása. Baja és Bácsalmás városok, valamint a térség mintegy 50.000 fogyasztójának jelentős részét látja el a legváltozatosabb igényeket kielégítő, jó minőségű kenyérrel, péksüteménnyel és különböző vajasárukkal.

Bácska Sütő- és Édesipari Kft.
Ihász Pékség Kft.
http://www.ihaszpekseg.hu/

Ihász Pékség Kft. - Gluténmentes termékek - 7020 Dunaföldvár, Reiter köz 18.

Ihász Pékség Kft.
Makár és Fia Sütőipari és Kereskedelmi Kft.
http://www.makarpekseg.hu/

Makár és Fia Sütőipari és Kereskedelmi Kft. kenyér, pékáru illetve gyorsfagyasztott sütőipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Makár és Fia Sütőipari és Kereskedelmi Kft.
Royal Sütöde
http://www.royalsutode.hu/

Royal Sütöde - Kenyér, pékáru termelő és értékesítő Kft. - Siófok, Kiskunhalas.

Royal Sütöde
Szabó Pékség - Ecser
http://puffancs.hu/

Cégünk egyaránt foglalkozik hagyományos és reform pékáruk előállításával, hogy kiszolgálhassuk mind a klasszikus ízek kedvelőit, mind az egészséges táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető fogyasztók igényeit. Termékeink között fogyókúrázók, diabetikusok, tejre, tojásra vagy szójára érzékenyek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő ízletes alapélelmiszert.

Szabó Pékség - Ecser
Pékinfó sütőipari portál
http://www.pekinfo.hu

A Pékinfó.hu egy olyan energikus vállalkozás, mely két szakember közös gondolkodásának eredménye. Célunk a weboldal létrehozásával egy egyedülálló szakmai közösség létrehozása cégek és szakmabeli dolgozók számára egyaránt. Az oldalon a sütőipari- és hozzá kapcsolódó vállalkozások bemutatkozhatnak, és szolgáltatásaik könnyen elérhetővé válnak egymás, illetve egyéb érdeklődő ügyfelek számára is.

Pékinfó sütőipari portál
Pécsi Sütőipari Zrt.
http://www.pecsisuto.hu/

Cégünk - 1993-tól magántulajdonban lévő társaságként - 1953 óta látja el a környezetében élőket pékáruval. Különös figyelmet szentelünk az egészséges termékek kínálatára. Ezért gazdagítja termékskálánkat a teljes kiőrlésű lisztből, rozslisztből készült termékek, vitamindús kenyerek. Lisztérzékeny fogyasztóink részére fejlesztettük ki a Coelipánt, mely speciális keverékből kenyerek, tészták, kalácsok, sütemények készíthetők.

Pécsi Sütőipari Zrt.
Kuriózum pékség
http://kuriozumpekseg.fw.hu/

Pékségünk 1992-ben alakult francia-magyar közös vállalkozásként. A kuriózum név francia múltunkig nyúlik vissza, jelentése különleges, ritkaság, mely megmutatkozik termékeink sokszínűségében, széles különleges íz világában, ilyen érdekes termékünk pl. a narancsos croissant, vagy a csokis és vaníliás pudinggal töltött „csova”. Ma már 100 %-ban magyar tulajdonú pékségünkben 18 pék keze munkája által állítjuk elő termékeinket, és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően mindenkor megfelelünk vevőink igényeinek. A hét minden napján saját autóink juttatják el népes megrendelőinkhez friss készítményeinket! A magas elvárásoknak maximálisan megfelelve mára már meghatározóak lettünk Budapesten a gyermek, és munkahelyi étkeztetéssel foglalkozó megrendelőink körében. Ezen kívül kisebb boltoknak, is szállítunk és persze saját boltjainkat is mi látjuk el pékáruval.

Kuriózum pékség
Hirdetések
Oldal leírása
kenyersutes.wyw.hu: Kenyérsütés katalógus. Kenyérsütő gépek, házi kenyér receptek, kenyérsütéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott kenyérsütés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 173712