Lisz, lisztfélék, gabonák > Kenyérsütés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lisz, lisztfélék, gabonák > 3 weboldal. Kategória leírása: A kenyérsütés legfontosabb alapanyaga a jó minőségű finomliszt. Oldalunk lisztfélékkel, gabonákkal foglalkozik.
Szponzorált linkek
Miért jó a tönkölybúza? (Isteni receptekkel)
http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=2898

A tönkölybúzát a nyolcvanas évek végén „fedezte” fel egy agrármérnök, Kalmár Gergely. Ezzel az ősbúzával táplálkozott a világ egészen 1860-ig, majd évtizedeken át nem került ki a kutatólaborok génbankjaiból. Aztán a csernobili katasztrófa után szükség volt olyan búzára, amely egészen biztosan nem kapott sugárszennyezést. És bár a termesztés indítéka a sugárszennyezettség volt, idővel bebizonyosodott, hogy a tönkölybúzából készült kenyér összehasonlíthatatlanul egészségesebb a hagyományos búzakenyereknél.

Miért jó a tönkölybúza? (Isteni receptekkel)
Bioliszt
http://lipiliszt.hu/

Malmunkban hagyományos köves örlésű örlőgéppel őröljük a gabonát, amivel csak teljes kiörlésű örleményeket tudunk előállítani. Cégünk csak bio alapanyagokból (búzából, tönkölybúzából, rozsból) készít teljes kiörlésű lisztet.

Bioliszt
Dr. Schar gluténmentes lisztkeverékek
http://www.mixabc.hu/schar-termekek/schar-glutenmentes-lisztek-9957/9957/

A lisztérzékenyek számára gyártott speciális gluténmentes lisztkeverékek teszik lehetővé, hogy a lisztérzékenységben érintettek étrendjében nem kell nélkülözni a mindennapi táplálkozásban fogyasztott élelmiszereket! Ilyen gluténmentes élelmiszer alapanyagok a nemzetközi dr. Schar vállalat gluténmentes lisztkeverékei is, melyekből minden olyan élelmiszer elkészíthető házilag is, melyeket ennek hiányában a lisztérzékenyeknek kerülniük kellene. A Schar Mix B kenyérlisztből a gluténmentes kenyereken kívül számos más pékáru, például gluténmentes pizza is könnyedén elkészíthető. A Schar Mix C kimondottan gluténmentes sütemények elkészítéséhez ideális. Nagyon finom palacsinta készíthető a felhasználásával! A Schar Farina lisztkeverékkel a gluténmentes tésztafélék készíthetők el könnyedén házilag is. A Schar kakaós tortapor keverékkel pedig az ünnepi alkalmakra nagyon finom torta alap készíthető a lisztérzékenyeknek.

Dr. Schar gluténmentes lisztkeverékek
Hirdetések
Oldal leírása
kenyersutes.wyw.hu: Kenyérsütés katalógus. Kenyérsütő gépek, házi kenyér receptek, kenyérsütéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott kenyérsütés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 173712