Kenyérsütés könyvek, könyv > Kenyérsütés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kenyérsütés könyvek, könyv > 6 weboldal. Kategória leírása: Kenyérsütéssel, házikenyérrel, a kenyérsütés eszközeivel foglalkozó könyvek gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Sabján Tibor: Kenyérsütő kemencék
http://www.libri.hu/konyv/kenyersuto-kemencek.html

Az 1960-as évekig, a gyári sütésű és bolti terjesztésű kenyér általánossá válásáig, a kemence nélkülözhetetlen kelléke volt a paraszti életnek, hiszen a kenyérsütés az egyik legfontosabb asszonyi munka volt. A sorozat hagyományaihoz híven a szerző a történeti, néprajzi kérdések mellett a műszaki megoldásokat is igyekszik alapos vizsgálat tárgyává tenni.

Sabján Tibor: Kenyérsütő kemencék
Lambert Marjie: Kenyérsütés
http://www.libri.hu/konyv/kenyersutes-3.html

Könyvünk bevezetésében a kenyérsütő gépekről és a sütés után felmerülő problémákról olvashatunk. Ha megszívleljük a javaslatokat, tökéletes kenyér a jutalmunk. Ezután több mint 100 recept között mazsolázgathatunk, a melaszos sűrű kenyértől a pehelykönnyű fehér kenyérig, az olasz olívástól a különféle magvas, gyümölcsös és zöldséges kenyerekig.

Lambert Marjie: Kenyérsütés
100 újabb recept kenyérsütő géphez
http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=7970&fokat=7 ...

Jacqueline Bellefontaine: 100 újabb recept kenyérsütő géphez. A házi kenyérsütő gépek megjelenésével a frissen sült kenyér imádóinak sokkal könnyebb dolga lett. A legtöbb modern gép ma már különféle kenyerek, ínycsiklandozó sütemények, zsemlék, sőt dzsemek elkészítésére is alkalmas. A 100 újabb recept kenyérsütő géphez című könyvben összegyűjtött receptek segítségével minden igényt kielégítő, s minden alkalomra megfelelő édes vagy sós finomságokat készíthetünk...

100 újabb recept kenyérsütő géphez
Kristiane Müller- Urban: Kenyérsütés otthon
http://bookline.hu/product/home.action?id=24863&type=22&_v=Kristiane_Muller_ ...

Kenyérsütés otthon - Friss és ropogós kenyerek a sütőből: A kenyér nem egyszerűen alapvető élelmiszer, hanem színtiszta élvezet. Ezt bizonyítják a könyvben található könnyen elkészíthető kenyér- és zsemlereceptek a világ minden tájáról. Remek ötleteket találunk az alapreceptektől egészen az édes és sós kenyérrevalók elkészítéséig. A receptek között a pillekönnyű fehér kenyerektől a kiadós kovászos kenyerekig mindenki megtalálja a kedvére valót.

Kristiane Müller- Urban: Kenyérsütés otthon
polc.hu - Házi kenyerek
http://www.polc.hu/konyv/hazi_kenyerek/139110/

Meleg, illatos, ropogós kenyér reggelire? Pirítós vagy canapé előételként? Egy szelet kenyér finom ételek mellé vagy egy békebeli uzsonna fő fogásaként? Mától gyerekjáték az egész! 50 különleges recept, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki legjobban ízlő, ínycsiklandó kenyeret.

polc.hu - Házi kenyerek
Házi kenyerek - Receptek kenyérsütő géphez (Larousse)
http://www.konyv-konyvek.hu/hazi_kenyerek_receptek_kenyersuto_gephez_larouss ...

A könyvben a színes fotókkal kísért 50 különleges recept között mindenki megtalálhatja a neki legjobban ízlő, ínycsiklandó kenyeret. A szerző elárulja kenyérsütés műhelytitkait és elindítja a fantáziát...

Házi kenyerek - Receptek kenyérsütő géphez (Larousse)
Hirdetések
Oldal leírása
kenyersutes.wyw.hu: Kenyérsütés katalógus. Kenyérsütő gépek, házi kenyér receptek, kenyérsütéssel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott kenyérsütés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 173712